Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spaanse flat van Corry Konings te huur

Shownieuws

Corry Konings verhuurt haar appartement in Benalmádena in Spanje. Fans betalen tussen 725 en 1350 euro voor een week in de flat van de zangeres.

Fans van Corry Konings kunnen opnieuw proeven van het leven dat de zangeres leidt in het plaatsje Benalmádena in Zuid-Spanje. De zangeres verhuurt haar appartement bij de jachthaven via de website van haar platenmaatschappij Volta Records.

Het appartement, dat plaats biedt aan vier personen, heeft een terras van 35 vierkante meter met uitzicht op de haven en op de Middellandse Zee. Op het dakterras van het Puerto Marina-complex zijn een zwembad en een jacuzzi te vinden.

Geïnteresseerden betalen, afhankelijk van het seizoen, tussen 725 en 1350 euro voor een week in het Spaanse stulpje van Konings.

De 56-jarige zangeres en haar vriend Wim Tromp wilden zich in augustus voorgoed vestigen in het appartement in Spanje, maar een galsteenoperatie gooide roet in het eten. Konings, die haar huis in Nederland al te koop had gezet, wilde eerst rustig bijkomen van de operatie en schoof de plannen voor emigratie op de lange baan. Voor augustus was het appartement ook al te huur.

In de afgelopen zomer bracht Konings het album 'Met gevoel' uit, haar eerste cd met nieuwe liedjes in zeven jaar. De zangeres, die hits scoorde als 'Huilen is voor jou te laat' en 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen', wil over twee jaar te stoppen met zingen. Dan zit ze veertig jaar in het vak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen