Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Diddy op de vuist in nachtclub'

Shownieuws

Sean 'Diddy' Combs is slaags geraakt in een club. De rapper zou een man in het gezicht hebben gestompt na een ruzie over een vrouw, zo meldt de New York Post.

Diddy is zaterdagochtend slaags geraakt in een New Yorkse nachtclub. De rapper zou een man tweemaal in het gezicht hebben gestompt na een ruzie over een vrouw. Dat meldt de New York Post zondag.

De man, die Steven Acevedo heet, heeft bij de politie verklaard dat hij en Diddy een woordenwisseling hadden in de hippe nachtclub Kiosk. De muziekproducent zou Acevedo zijn aangevlogen en zou gedreigd hebben hem te vermoorden. Acevedo hield een bloedneus en een gescheurde lip over aan het akkefietje. Toen hij op zijn beurt Diddy te lijf wilde gaan, greep een lijfwacht van de artiest naar zijn middel, alsof hij een wapen pakte.

De politie onderzoekt het incident. De 37-jarige Diddy, wiens echte naam Sean Combs luidt, is niet gearresteerd en is ook nog niet verhoord. Hij wilde niet reageren op de beschuldigingen.

Het is niet de eerste keer dat Diddy slaags raakt tijdens een avondje uit. In februari zou hij op een afterparty na de uitreiking van de Oscars een makelaar zijn aangevlogen. Combs zou hebben geprobeerd diens vriendin te versieren. Toen de makelaar er bij zijn vriendin op aandrong te vertrekken, zou hij door de rapper in het gezicht zijn geslagen.

Zes jaar geleden werd Diddy opgepakt toen hij betrokken was geweest bij een schietpartij, waarbij drie mensen gewond raakten. Zijn protegé Jamal 'Shyne' Barrow zit een gevangenisstraf van tien jaar uit voor zijn aandeel in de schietpartij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen