Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kinderen onderhouden Hans Kazàn

Shownieuws

Hans Kaz√ n is afhankelijk geworden van zijn kinderen voor een inkomen. "Het is een mooie gedachte dat we het samen kunnen rooien", vertelt hij De Telegraaf.

Hans Kazàn is na het mislukken van zijn Magic Palace afhankelijk van zijn kinderen voor een inkomen. Het is wennen voor de illusionist dat de rollen zijn omgedraaid. "Waar ik kon, hielp ik de kinderen. En nu helpen ze mij", vertelt hij zondag in De Telegraaf. "Wel een hele mooie gedachte dat we het zo samen kunnen rooien. Ik had alleen nooit verwacht dat het nodig zou zijn."

De 54-jarige goochelaar moet op last van een Spaanse rechter een huurschuld van 2,4 miljoen euro ophoesten voor een theater in Torremolinos. Kazàn werd voor de rechter gesleept door zakenman Bram Bakker, die ook investeerde in Magic Palace.

Hans is met het mislukken van zijn Spaanse droom alles kwijtgeraakt. "Alles wat ik in dertig jaar tijd heb verdiend, heb ik erin gestopt: 1,74 miljoen euro", vertelt hij. "Mijn huis, mijn spaargeld, zelfs wat vrienden hebben me financieel bijgestaan. Dat geld ben ik nu allemaal kwijt."

Kazàn is bezig weer allerlei opdrachten binnen te slepen. Daarnaast springen zijn zoons Oscar en Renzo en schoondochter Mara bij. "We zijn gelukkig één familie, één bedrijf", zegt de goochelaar. "Wat de kinderen met hun show in Spanje verdienen, gaat op een grote hoop. Daar putten we als gezin uit."

De bekende illusionist is dankbaar dat zijn kinderen hem helpen. "Dat ontroert me diep", vertelt hij. "We zijn net terug van vier weken jungle voor de opnamen van het SBS-programma Groeten uit de Rimboe. In complete afzondering van de buitenwereld heb ik eens te meer kunnen zien hoe hecht we zijn als gezin. Dat geeft me de kracht om verder te gaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen