Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Invallen bij onderzoek naar dood Anna Nicole

Shownieuws

De Amerikaanse overheid heeft invallen gedaan bij twee artsten die in verband worden gebracht met de dood van Anna Nicole Smith. Niemand is nog aangehouden.

(Novum/AP) - Op zes locaties in Californië zijn vrijdag door de Amerikaanse overheid invallen gedaan in verband met het onderzoek naar de dood van Anna Nicole Smith. Zo werden de woningen en kantoren van twee artsen doorzocht die in verband worden gebracht met het onverwachte overlijden van het voormalige Playboy-model.

Smith overleed in februari in een hotel in Florida aan een overdosis voorgeschreven medicijnen. Ze was pas 39 jaar en net bevallen van een dochtertje.

Een van de doktoren in wiens huis een inval is gedaan, schreef haar kort voor haar overlijden methadon voor. De drug is in Amerika een populaire pijnstiller. Volgens de advocaat van de laatste levenspartner van Smith, Howard K. Stern, gebruikte de blondine het middel om de dood van haar 20-jarige zoon te verwerken.

Van de andere arts, een psychiater, is bekend dat zij elf verschillende soorten medicijnen aan Smith had voorgeschreven. Deze werden op de dag van haar overlijden aangetroffen in haar hotelkamer. Vooralsnog is niemand aangehouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen