Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Single Britney laat Kevin koud

Shownieuws

Kevin Federline vertrok geen spier toen de dj in een club onlangs de single van Britney draaide. Federline leek het niet eens op te merken, zegt een bron.

Kevin Federline is niet onder de indruk van de nieuwe single van zijn ex-vrouw Britney Spears. Toen hij onlangs in een club aan het feesten was, richtten alle ogen zich op hem toen de dj 'Gimme more' opzette. Een medewerker van de club vertelt aan het Amerikaanse blad People dat Federline geen spier vertrok. Behoefte om te dansen voelde hij al helemaal niet.

Het lijkt er dan ook op dat Federline vrolijk verder gaat met zijn leven. Hij verblijft momenteel in de stad Wilmington vanwege opnamen voor de serie One Tree, waarin hij een gastrol heeft bemachtigd. Volgens bronnen ziet Kevin er gelukkig uit en zit hij lekker in zijn vel. De aspirant-rapper en voormalig achtergronddanser was twee jaar met Britney getrouwd.

Met Spears gaat het ondertussen stukken minder. Onlangs werd haar de voogdij over haar twee zoontjes ontnomen en justitie vervolgt haar voor het wegrijden na een aanrijding. Donderdag was er echter een klein lichtpuntje: de rechter liet weten dat Britney een nacht per week bij haar kinderen mag slapen. Het nieuwe album van de geplaagde zangeres ligt eind deze maand in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen