Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Helena Christensen wil oma als bruidsmeisje

Shownieuws

Als Helena Christensen ooit haar jawoord geeft, weet ze wie haar sleep hooghoudt. "Ik zou alleen al willen trouwen zodat mijn oma mijn bruidsmeisje kan zijn."

Helena Christensen wil oma als bruidsmeisje

Het huwelijk is niet het hoogste doel in het leven van Helena Christensen. Maar als het topmodel ooit in het huwelijksbootje stapt, weet ze al wie haar sleep hooghoudt. "Ik zou alleen al willen trouwen zodat mijn oma mijn bruidsmeisje kan zijn", zegt ze zondag in de Britse krant Daily Mail.

Het 38-jarige topmodel, dat menigeen kent als het meisje uit de videoclip van 'Wicked game', komt uit een familie van langdurige huwelijken. "Mijn ouders zijn bijna veertig jaar getrouwd", vertelt de Deense schone. "Mijn grootouders waren bijna zeventig jaar getrouwd. Mijn overgrootouders ontmoetten elkaar toen ze elf jaar waren in een sigarenfabriek."

Zichzelf zomaar aan één iemand binden, ziet ze daarom als een risico. "Ik weet niet of trouwen wel zo'n goed idee is", zegt ze. "Ik wil zo'n mooie familietraditie niet om zeep helpen."

Christensen, die in de jaren negentig thuishoorde in het rijtje Campbell, Schiffer en Crawford, heeft een 7-jarige zoon met het voormalige model Norman Reedus. Ook had ze relaties met Leonardo DiCaprio en Michael Hutchence, maar trouwen deed ze nooit.

Haar natuurlijke schoonheid is volgens de brunette in de liefde maar een beperkt voordeel. "Natuurlijk is uiterlijk voor iedereen belangrijk, maar dat duurt slechts twee minuten, tot je een gesprek begint", legt ze uit. "Dan merken mensen dat ik een beetje vreemd en gek ben. Als ze dan niet gillend wegrennen, is dat alleen maar mooi meegnomen."

Om een potentiële partner beter te leren kennen, grijpt Christensen het liefst naar de fles. "Het is altijd goed om samen een beetje aangeschoten te worden", vertelt ze. "Als iemand nog steeds cool is als hij heeft gedronken, is dat een goede test. Daarna moet je iets alledaags en routineus gaan doen om te zien of je bijvoorbeeld samen luiers kunt verschonen."

Nu ze niet meer tot de top van de modellenwereld behoort, houdt Christensen zich bezig met fotografie en het runnen van haar modelabel Christensen & Sigersen. Ook heeft ze een boetiek en een antiekwinkel in New York.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen