Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ralph Lauren bejubeld bij jubileumshow

Shownieuws

Ralp Lauren vierde zaterdag zijn veertigjarig jubileum. Hij nam een staande ovatie in ontvangst na het tonen van zijn collectie bij de New York Fashion Week.

Ralph Lauren bejubeld bij jubileumshow

(Novum/AP) - Ralp Lauren heeft zaterdagavond een staande ovatie in ontvangst genomen na het tonen van zijn voorjaarscollectie tijdens de New York Fashion Week. Met de show vierde hij zijn veertigjarig jubileum als modeontwerper. Op de klanken van 'The best is yet to come' van Frank Sinatra liep hij aan het einde van de show zelf over de catwalk.

Sterren als Sarah Jessica Parker, Martha Stewart, Donna Karen en Diane von Furstenberg waren onder de genodigden bij de speciale modeshow. "Lauren is een van de aardigste, warmste en liefste mensen uit de modewereld", zei modeontwerpster Von Furstenberg. "Hij is zo succesvol, omdat hij zijn fantasie met zoveel passie tot leven wekt. Ik houd gewoon van hem."

Voor zijn voorjaarscollectie liet Lauren zich inspireren door een dag bij de paardenraces. Sommige modellen droegen grote hoeden en jurken, zoals die bij chique tuinfeestjes worden gedragen. Anderen waren gehuld in door herenmode geïnspireerde jasjes, sjaaltjes en strak gesneden blouses.

De modeshow vond plaats in een tent die was opgezet in de Conservatory Gardens in Manhatten. Na afloop vond in het park een luxueus feest plaats. De New York Fashion Week duurt nog tot en met woensdag. In totaal laten zestig ontwerpers er hun collecties voor de lente van volgend jaar zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen