Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney maakt zich op voor MTV Awards

Shownieuws

Britney Spears is druk bezig met de voorbereidingen voor de MTV Video Music Awards. Op de website van MTV is te zien hoe ze haar danspasjes instudeert.

Britney maakt zich op voor MTV Awards

Britney Spears is druk bezig met de voorbereidingen voor haar optreden tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards zondag. Op de website van de muziekzender is te zien hoe de voormalige popprinses haar danspasjes instudeert. Ietwat onwennig en houterig oefent ze een voor haar kenmerkend dansje.

Vrijdag arriveerde het 25-jarige feestbeest in Las Vegas, waar het prijzengala zal plaatsvinden. Daar repeteerde ze die middag op de klanken van haar nieuwste single 'Gimme more'. Daarna stapte ze in de Lamborghini van illusionist Chris Angel voor een avondje stappen. Angel heeft Spears geholpen bij een spiegeltruc die tijdens haar optreden zal worden ingezet.

De MTV Video Music Awards worden zondagavond voor de 24e keer uitgereikt in het Palms Hotel and Casino in de Amerikaanse gokstad. Dat gebeurt in aanwezigheid van sterren als 50 Cent, Timbaland, Justin Timberlake en Beyoncé.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen