Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bodyguard: Britney nam overdosis

Shownieuws

Britney Spears zou in mei bijna bezweken zijn aan een overdosis drugs en drank. "Ze was er slecht aan toe, zwetend en trillend", vertelt haar bodyguard.

Britney Spears is eerder dit jaar bijna bezweken aan een overdosis drugs en drank. "Ze was er slecht aan toe, zwetend en trillend", vertelde haar voormalige bodyguard dit weekeinde aan de Britse krant News of the World. "Haar pupillen waren gigantisch, we dachten dat ze dood zou gaan."

Op 2 mei, kort na haar verblijf in een afkickkliniek, zou Britney een avondje door hebben gebracht met de muzikant Howie Day, die ze in de kliniek Promises had ontmoet. "We hadden Howie doorgelicht en haar voor hem gewaarschuwd", zei Tony Barretto. "Maar ze negeerde ons."

Al na enkele uren zou de 25-jarige zangeres alarm hebben geslagen. Toen Barretto haar hotelkamer binnenging, zou hij een ravage hebben aangetroffen. "Howie lag in zijn boxershort te slapen", verklaarde hij. "De hotelkamer was een bende. De hele ruimte was bezaaid met lege bier- en dranklessen. Op een dressoir lag een berg wit poeder met een rietje. Ook zag ik een glazen pijpje, dat vaak wordt gebruikt om crystal meth te roken, zo weet ik van mijn drugstraining."

Spears gebruikt regelmatig drugs en drank, zo beweert Barretto, die onlangs een geheime getuigenis aflegde over zijn voormalige werkgeefster. Kevin Federline, de ex-man van Spears, heeft haar voor de rechter gesleept in een poging de volledige voogdij over hun twee jonge zoontjes te bemachtigen. Het zou de getuigenis van Barretto zijn geweest die de rechter ertoe bewoog Spears op te dragen zich tweemaal per week te laten testen op drugs- en alcoholgebruik.

Barretto zegt geen kwade bedoelingen te hebben, maar zich zorgen te maken over Sean Preston (2) en Jayden James (1). "Ik was bezorgd om haar kinderen en haar gekke gedrag. Ze sprak niet met ze en leefde in haar eigen wereldje. Ik hoop dat dit haar doet beseffen waar ze mee bezig is. Ik vind Britney aardig. Ik wil alleen maar dat ze succesvol is en een goede moeder."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen