Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Snoop Dogg versiert journaliste

Shownieuws

Ook in de rechtszaal kan Snoop Dogg zijn ogen niet van vrouwen afhouden. Voordat hij schuld bekende aan wapenbezit, probeerde hij een journaliste te versieren.

Zelfs in de rechtszaal kan Snoop Dogg zijn ogen niet van het vrouwelijk schoon afhouden. Net voordat hij donderdag schuld bekende aan wapenbezit, probeerde hij het nummer van een journaliste van TMZ te scoren. Dat is te zien in een filmpje van de showbizzsite, die sinds kort ook op de Amerikaanse televisie uitzendt.

Verslaggever Priscilla vertelt hoe een bodyguard van de 35-jarige rapper haar terzijde nam. "Hij liep naar binnen en ik wist niet wat er aan de hand was", zegt ze. "Toen trok zijn bodyguard me aan de kant en zei dat Snoop mijn nummer wilde." Op videomateriaal is te zien hoe de reusachtige bodyguard een gesprek aanknoopt met de frèle Aziatische. "Hij wil mijn nummer? Meen je dat?", vraagt ze ongelovig.

De rapper, die donderdag werd veroordeeld tot een taakstraf van 160 uur en drie jaar voorwaardelijke gevangenisstraf, heeft de journaliste sindsdien drie á vier keer gebeld, vertelt ze. Calvin Broadus, zoals de rapper eigenlijk heet, werd vorig jaar september aangehouden op een vliegveld met een opvouwbare wapenstok in zijn handbagage.

Eerder dit jaar kreeg de hiphopartiest al een voorwaardelijke straf en een taakstraf van achthonderd uur opgelegd in een andere zaak wegens drugs- en wapenbezit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen