Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chazia Mourali vertrekt bij Char

Shownieuws

Chazia Mourali presenteert niet langer Char het Medium. Volgens een fansite van de presentatrice heeft Sylvana Simons haar plek ingenomen in het programma.

Chazia Mourali vertrekt bij Char

Chazia Mourali presenteert niet langer Char het Medium. Sylvana Simons heeft haar plek ingenomen. Dat melden fans van de roodharige presentatrice op een aan haar gewijde website. Ze hebben opnamen bijgewoond waarbij Simons aantrad. Waarom Mourali is vervangen is nog onduidelijk. RTL Nederland was niet bereikbaar voor commentaar, evenmin als de managers van de twee.

Fans van de 43-jarige presentatrice reageren teleurgesteld op het vertrek van Mourali. "Ik ga uit van overmacht als oorzaak voor een andere presentatrice", schrijft Erik. "Prioriteit nummer één voor dit programma is je beheersing van de Engelse taal en naar wat ik gezien heb is Chazia's Engels beter dan dat van Sylvana."

Ook Willy kwam teleurgesteld terug van de opnamen van het programma. "Ook ik ben naar een uitzending van Char geweest, omdat dat ik een Chazia-fan ben", schrijft ze. "Een assistente vroeg of we voor Char kwamen. Toen ik zei dat ik eigenlijk voor Chazia kwam, vertelde ze dat Sylvana het had over genomen. Ik was erg teleurgesteld. Ik had er een dag vrij voor moeten nemen en had 350 kilometer gereden naar Aalsmeer."

In de nieuwe opzet van het programma, dat vanaf december te zien is op RTL 4, wordt wekelijks een sessie weggegeven aan iemand uit het publiek. Volgens de fans van Chazia is dat allemaal doorgestoken kaart. Ook Willy kan haar teleurstelling niet onder stoelen of banken steken. "De gratis reading is lariekoek, alles is opgezet", schrijft ze. "Ik weet dat er meer is tussen hemel en aarde, maar nu twijfel ik toch aan dit programma."

Char het medium draait om de Amerikaanse Char Margolis, die zegt contact te kunnen leggen met overleden mensen. In het programma brengt ze bekende en onbekende gasten in contact met hun overleden dierbaren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen