Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon: Boris heeft wanstaltig karakter

Shownieuws

Ex-Idol Boris Titulaer kan bij Gordon niet op sympathie rekenen. De zanger heeft 'een prachtige stem, maar een wanstaltig karakter', meent het Idols-jurylid.

Gordon: Boris heeft wanstaltig karakter

Ex-Idol Boris Titulaer kan bij Gordon op weinig sympathie rekenen. De jonge zanger heeft 'een prachtige stem, maar een wanstaltig karakter', meent het nieuwe jurylid van Idols. Volgens de geblondeerde artiest heeft Boris, die in 2004 de talentenjacht won, niet de karaktertrekken van een echte ster. "Dan kun je Idols winnen, maar dan kom je er niet."

Uitstraling en een juiste instelling zijn volgens de 39-jarige zanger essentieel voor een potentiële ster. "Ik hoop dat we iemand kunnen selecteren die al die facetten heeft", vertelt hij. In de vierde editie van de televisieshow, die volgende week zaterdag van start gaat, versterkt Gordon een jury die wordt bemand door John Ewbank, Jerney Kaagman en Eric van Tijn.

Componist Ewbank en Gordon zijn de nieuwe gezichten in het vertrouwde tv-concept. "Ik denk dat er zelden zo gelachen is bij Idols", zegt de Topper over zijn eigen bijdrage. Ook 'ijskoningin' Kaagman kan Gordon waarderen. "Het ijs is gebroken, ze is uit de plooi", lacht hij. Maar de zanger is meer dan de joker van het viertal. "Ik kan natuurlijk ook gefundeerde kritieken geven. Ik weet waar het over gaat in dit vak, ik loop al 25 jaar mee."

Ook na drie seizoenen Idols en vele vergelijkbare talentenjachten, is er volgens Gordon nog plaats voor jong Nederlands talent. "Er is een pauze geweest van anderhalf jaar, wat heel verstandig is geweest", stelt hij. "Ik denk dat we nu weer nieuwsgierig zijn naar al het talent dat er nu rondloopt. Ik heb een paar mensen gezien van wie ik zeker weet dat Nederland ondersteboven zal zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen