Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Snoop Dogg het park in wegens illegale wapenstok

Shownieuws

Snoop Dogg moet binnenkort parken in Orange County in Californië schoonhouden. De rapper moet een taakstraf van 160 uur uitvoeren wegens wapenbezit.

Snoop Dogg het park in wegens illegale wapenstok

(Novum/AP) - Snoop Dogg moet binnenkort parken in Orange County in Californië schoonhouden. Hij heeft te horen gekregen dat hij zijn taakstraf uit moet voeren bij de plantsoenendienst, maar weet nog niet wanneer. De rapper werd vorige maand veroordeeld tot een werkstraf van 160 uur nadat hij wapenbezit had toegegeven.

De rapper had zelf gekozen voor de plantsoenendienst uit een lijst met verschillende opties. Volgens zijn advocaat zal zijn cliënt niet gespaard worden bij het uitvoeren van de straf. "Hij moet gewoon alles doen, van het vegen van bladeren tot het verven van bankjes in de parken."

De 35-jarige artiest werd vorig jaar september aangehouden op een vliegveld in Orange County met een opvouwbare wapenstok in zijn handbagage. Aanvankelijk claimde Snoop dat het om een rekwisiet ging voor een videoclip die hij aan het maken was, maar later bekende hij toch schuld aan wapenbezit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen