Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk zingt op Woezel en Pip-cd

Shownieuws

Wendy van Dijk zingt op de nieuwe Woezel en Pip-cd. De cd hoort bij het kinderboek 'Woezel en Pip op vakantie', dat werd geschreven door Guusje Nederhorst.

Wendy van Dijk zingt op Woezel en Pip-cd

Wendy van Dijk is voor het eerst te horen als zangeres. Ze zingt op de nieuwe Woezel en Pip-cd. Die hoort bij het boek 'Woezel en Pip op vakantie' van de overleden Guusje Nederhorst. Dat heeft uitgever CMM bekendgemaakt. Het kinderboek, dat op 22 september verschijnt, is het derde in een reeks over twee hondjes, 'de allerliefste van de wereld'.

Ook Marco Borsato, Willeke Alberti, Rob de Nijs, Katja Schuurman, Babette van Veen, Herman van Veen, Chantal Janzen, Edwin Rutten, en Dinand Woesthoff hebben meegewerkt aan het album. Guusje Nederhorst is zelf ook te horen op de cd.

Naast het boekje met de cd verschijnt er een baby- en peuterlijn van Woezel en Pip met bijvoorbeeld kleding, knuffels en rammelaars. De lijn wordt op 22 september gepresenteerd in De Bijenkorf in Amsterdam, door Dinand Woesthoff en Babette van Veen.

Ook zijn er plannen om volgend jaar een theatervoorstelling te maken over de belevenissen van Woezel en Pip. Guusje Nederhorst overleed in 2004 op 34-jarige leeftijd aan borstkanker. Onder meer het derde Woezel en Pip-boek stond op haar computer. Haar man Dinand Woesthoff bleef achter met hun zoon Dean Maddy, die nu 4 jaar oud is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen