Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Osbourne wil zichzelf bewijzen

Shownieuws

Kelly Osbourne wil zichzelf bewijzen met haar rol in de musical 'Chicago'. "Dit is mijn kans om te laten zien dat ik geen talentloos kreng ben", vertelt ze.

Kelly Osbourne wil zichzelf bewijzen

Kelly Osbourne wil bewijzen dat ze talent heeft in de West End-musical 'Chicago', die maandag in première gaat. "Dit is mijn kans om te laten zien dat ik geen dik, talentloos en brutaal kreng ben", vertelt de jongste dochter van Ozzy Osbourne in de Britse krant Daily Mirror.

Sharon, Ozzy en broerlief Jack zitten in de zaal als Kelly haar debuut maakt op het toneel. Rocker Ozzy zou diep onder de indruk zijn van wat haar dochter al bereikt heeft. "Hij kan er niet over praten zonder vol te schieten", vertelt de 22-jarige brunette. "Ik wil dat hij trots op me kan zijn."

Kelly is flink afgevallen voor haar rol van gevangenisdirecteur Mama Morton en houdt zich aan een strak fitnessregime. Toch wil ze geen afscheid nemen van haar rondingen. "Ik zal altijd een beetje dik blijven", zegt ze nuchter. "Misschien laat ik de boel liften als later alles een beetje gaat hangen."

De botox-verslaving van haar moeder staat haar tegen. "Mijn moeder slaat soms helemaal door", zegt de zangeres en presentatrice. "Laatst zat ik met mijn tantes op mijn moeder te wachten. Toen ze binnenkwam, stikte ik bijna van het lachen. Het gezicht van mijn moeder was compleet bevroren. Ze zag eruit of ze een geest had gezien. Ze zei dat het met een paar dagen wel wat minder zou zijn, maar uiteindelijk heeft Elton John haar een arts aangeraden die alles eruit heeft gehaald."

De dochter van rocker Ozzy Osbourne werd bekend door The Osbournes, de reallife-soap die muziekzender MTV over haar familie maakte. Ze zingt en timmert aan de weg als presentatrice. Zo presenteerde ze de Britse versie van Project Catwalk en de realityshow 'I'm a celebrity...get me out of here!'

Kelly Osbourne is vanaf maandag zeven weken te zien in 'Chicago' in het Londense Cambridge Theater.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen