Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ike Turner wil soap met ex-vrouw'

Shownieuws

Ike Turner werkt aan een realitysoap met zijn ex-vrouw Audrey. De 75-jarige ex van Tina Turner scheidde van de 49-jarige Audrey, maar is nu terug bij haar.

'Ike Turner wil soap met ex-vrouw'

Ike Turner werkt aan een realitysoap met zijn ex-vrouw Audrey Madison. De 75-jarige gitarist, ook ex van Tina Turner, scheidde deze zomer van Audrey. Hij had haar ervan beschuldigd dat zij hem wilde vergiftigen met een overdosis medicijnen. Dat meldt de San Francisco Chronicle.

De twee zijn weer bij elkaar. Ze willen laten zien hoe goed ze het samen hebben. Vrienden van het stel denken dat de twee nu voorgoed samen blijven, omdat 'Audrey de enige vrouw is die nog wilder is dan Ike'. Het is nog onduidelijk of tv-zenders geïnteresseerd zijn in het uitzenden van het reilen en zeilen van Ike en de 26 jaar jongere Audrey.

Ike Turner vormde in de jaren zestig en zeventig een duo met zijn toenmalige vrouw Tina. In 1976 verliet Tina haar aan drugs verslaafde man, nadat ze voor de zoveelste keer mishandeld was.

Tina schreef in 1986 haar autobiografie, waarop de film 'What's love got to do with it' is gebaseerd. Ike gaf in zijn biografie, die in 2001 verscheen, toe dat hij zijn ex-vrouw mishandelde. "Natuurlijk, ik heb Tina wel eens een klap gegeven", schreef hij. "Ik heb haar meerdere malen tegen de grond geslagen zonder erbij na te denken. Maar ik heb haar nooit helemaal in elkaar geslagen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen