Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon Ramsay verbrandt bal in de keuken

Shownieuws

Gordon Ramsay heeft een ongelukje gehad op de werkvloer. De topkok verbrandde tijdens het koken zijn rechterbal aan het gasfornuis, zo schrijft The Sun.

Gordon Ramsay verbrandt bal in de keuken

Gordon Ramsay heeft een ongelukje gehad op de werkvloer. De Britse topkok verbrandde tijdens het koken zijn rechterbal aan het gasfornuis, schrijft de Britse krant The Sun. "Ik droeg een katoenen broek en daaronder had ik niets aan", vertelt de heetgebakerde Ramsay. "Plotseling voelde ik een brandende hitte en bleken mijn ballen aan te branden."

De 40-jarige kok spoedde zich naar een Londense privékliniek, waar een echo werd gemaakt van zijn edele delen. "Ik sta helse pijnen uit", bekent Gordon. "Je hebt geen idee hoeveel pijn dit doet."

Het is een wonder dat Ramsay niet eerder gewond is geraakt tijdens zijn werk. Deze zomer bekende hij in de talkshow van Jonathan Ross bij de BBC dat hij regelmatig naakt achter de pannen staat. De Britse televisiekok, die aan het hoofd van vijftien restaurants staat, beweerde dat naaktlopen heel normaal is in restaurantkeukens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen