Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe hijst zich met moeite in feestjurk

Shownieuws

Het kostte Yolanthe best wat moeite donderdag naar de Beau Monde Awards te komen. Het was de eerste keer dat ze op een feest was sinds de dood van haar vader.

Yolanthe hijst zich met moeite in feestjurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen kwam donderdag weliswaar naar de uitreiking van de Beau Monde Awards in Amsterdam, maar dat was niet eenvoudig. Het was voor het eerst sinds het overlijden van haar vader dat de ONM-actrice zich in het Nederlandse feestgedruis stortte.

Het kostte de 22-jarige Yolanthe dan ook best wat moeite zich in haar glamouroutfit te hijsen, vertelde ze. "Het was toch een stap. Make-up op, leuk jurkje aan en gaan." Ze was dan ook blij dat de moeite beloond werd met een prijs, de Cover Girl Award voor het mooiste covermodel van glamourblad Beau Monde.

De vader van Yolanthe, Xavier Cabau, overleed vorige maand op 53-jarige leeftijd op Ibiza. De vermogende vastgoedhandelaar stierf waarschijnlijk aan een hersenbloeding. Zowel Yolanthe als haar vriend Jan Smit annuleerde al hun werkzaamheden. Inmiddels zijn ze allebei weer aan de slag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen