Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nieuw liefje voor Pamela Anderson'

Shownieuws

Pamela Anderson heeft een nieuwe liefde. De voormalige Baywatch-babe is gespot toen ze met filmproducer Rick Salomon op het strand van Malibu lag te rommelen.

'Nieuw liefje voor Pamela Anderson'

Pamela Anderson heeft een nieuwe liefde. De voormalige Baywatch-babe is gespot toen ze met filmproducer Rick Salomon op het strand van Malibu lag te rommelen, meldt de Britse krant The Sun.

De twee hebben genoeg gemeen. Zo is de 39-jarige Rick vooral bekend van zijn zelfgemaakte seksvideo met Paris Hilton. Toen Salomon 'One night in Paris' uitbracht in 2003, was zijn voormalige liefje woedend en klaagde ze hem aan. Ze besloot later te schikken op voorwaarde dat ze meedeelde in de winst.

Ook Pamela is te zien in een seksvideo. De inmiddels 40-jarige blondine is te bewonderen met haar ex-echtgenoot, Mötley Crüe-drummer Tommy Lee. Zij zou er niets aan hebben overgehouden. De tape zou uit haar huis zijn gestolen.

Pamela Anderson assisteert sinds mei de Nederlandse illusionist Hans Klok bij zijn show Faster than Magic in de Amerikaanse gokstad Las Vegas. Ze scheidde in 1998 van Tommy Lee, na een huwelijk van drie jaar. Ze kreeg met hem twee zoons: Brandon, nu 11 jaar, en de nu 9-jarige Dylan. Daarna had ze relaties met onder anderen model Marcus Schenkenberg, surfer Kelly Slater en rapper Kid Rock.

Rick Salomon, filmproducent en eigenaar van een goksite, heeft een grote voorliefde voor Hollywoodsterren. Zo trouwde hij met actrices Elizabeth Daily en met Shannen Doherty. Met Daily kreeg hij twee dochters. Het huwelijk met de Charmed-actrice Doherty liep al vrij snel op de klippen, naar verluidt omdat hij een affaire had met Paris Hilton.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen