Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jaar gevangenisstraf voor Foxy Brown

Shownieuws

Rapster Foxy Brown is tot een jaar cel veroordeeld. Ze is verschillende keren met geweldpleging de fout zijn ingegaan, onder toezicht van justitie.

Jaar gevangenisstraf voor Foxy Brown

(Novum/AP) - De Amerikaanse rapster Foxy Brown is vrijdag tot een jaar gevangenisstraf veroordeeld. Terwijl ze onder toezicht van justitie was geplaatst, zou ze verschillende keren de fout in zijn gegaan met geweldpleging. De 28-jarige Brown, wier echte naam Inga Marchand luidt, vroeg de rechter haar nog een kans te geven om haar leven te beteren, maar de rechter voelde daar niets voor.

Brown werd in oktober 2006 voor drie jaar onder toezicht van justitie geplaatst omdat ze twee jaar eerder twee manicures te lijf was gegaan. Sinds haar veroordeling heeft ze onder andere twee keer New York verlaten zonder de reclassering daarvan op de hoogte te brengen. Ook vertelde ze niet dat ze in New Jersey zeven keer was gedagvaard wegens verkeersovertredingen.

De rapster kreeg vrijdag ook te horen dat ze wordt vervolgd omdat ze een van haar buren zou hebben geslagen met een mobieltje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen