Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok had schuld van 1,8 miljoen

Shownieuws

Hans Klok had een schuld van 1,8 miljoen gulden. Die ontstond door een geflopte show in Duitsland. Klok ontkent dat er daardoor beslag is gelegd op zijn huis.

Hans Klok had schuld van 1,8 miljoen

Hans Klok had een schuld van 1,8 miljoen gulden. Dat vertelt de illusionist vrijdag in RTL Boulevard. Hij liep de schuld op door een geflopte show in Duitsland. Klok zegt zeven jaar te hebben moeten 'bloeden' om het geld terug te betalen. Momenteel betaalt hij nog steeds maandelijks een bedrag af om het laatste restje schuld van ongeveer honderdduizend euro weg te werken.

Dat er deze week door het resterende bedrag beslag is gelegd op zijn huis in het Noord-Hollandse Driehuis, zoals website Sterrenstek vrijdag onthulde, ontkent de blonde goochelaar. Wel zou hij een telefoontje hebben gehad van een deurwaarder. Toch wist Sterrenstek de hand te leggen op documenten waaruit wel degelijk blijkt dat er beslag op de woning is gelegd.

De 38-jarige Klok staat momenteel met zijn show 'The beauty of magic' in het Planet Hollywood Resort & Casino in Las Vegas. Seksbom Pamela Anderson is zijn assistente. Het management van Klok was niet bereikbaar voor commentaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen