Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bløf stoot Jeroen van der Boom van de troon

Shownieuws

Bløf komt maandag met het nummer 'Alles is liefde' binnen op de eerste plaats van de Single Top 100. Jeroen van der Boom staat nu op de derde plaats.

Bløf stoot Jeroen van der Boom van de troon

Bløf komt maandag met het nummer 'Alles is liefde' binnen op de eerste plaats van de Single Top 100. Dat blijkt vrijdag uit gegevens van GfK Megacharts. Daarmee stoot de Zeeuwse band schnabbelkoning Jeroen van der Boom van de eerste plek van de hitlijst. Zijn nummer 'Jij bent zo' zakt naar de derde plaats.

De top drie van de hitlijst telt alleen maar Nederlandstalige muziek. Het duet 'Bedankt, mijn vriend' van Andre Hazes junior met zijn overleden vader stijgt komende week van de vierde naar de tweede plek. Ook de eerste Nederlandstalige single van René Froger in achttien jaar doet het goed. 'Doe maar gewoon' gaat van de tiende naar de zesde plaats.

Katie Melua blijft de Mega Album Top 10 aanvoeren met haar nieuwe plaat 'Pictures'. Guus Meeuwis en zijn album 'Hemel nr. 7' gaan van de derde naar de tweede plaats in de albumlijst. 'Vandaag' van het Volendamse duo Nick & Simon schuift ook een plaatsje op en staat derde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen