Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe lover voor Penélope Cruz

Shownieuws

Penélope Cruz heeft een nieuwe lover: de Spaanse acteur Javier Bardem. De twee tortelduifjes zijn gefotografeerd tijdens een vakantie op de Malediven.

Nieuwe lover voor Penélope Cruz

Penélope Cruz heeft een nieuwe lover: de Spaanse acteur Javier Bardem. De twee tortelduifjes zijn gefotografeerd tijdens een vakantie op de Malediven, waar ze al knuffelend op de gevoelige plaat zijn gezet. Ook werden ze innig omhelsd gefilmd in New York.

De 33-jarige Cruz en de 38-jarige Bardem werden al langer met elkaar in verband gebracht, maar tegenover het Amerikaanse tijdschrift People ontkende de actrice eerder glashard dat er sprake was van een romance. "Hij is een vriend", zei ze toen. "En de beste acteur van de wereld."

De twee hebben onlangs de opnamen afgerond van de nieuwe film van Woody Allen, die hij draaide in Spanje en waarvoor hij nog altijd geen titel heeft. Mogelijk is de vonk op de set overgeslagen.

Cruz had jaren een relatie met Tom Cruise. Daarna ging ze een tijdje met Matthew McConaughey op stap. Als actrice werd ze bekend door films als 'Todo sobre mi madre', 'Blow' en 'Vanilla sky'. Dit jaar werd ze genomineerd voor de Oscar voor beste actrice voor haar rol in 'Volver'. Bardem ontving in 2001 een Oscarnominatie voor 'Before night falls'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen