Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sterren massaal naar New York Fashion Week

Shownieuws

Sterren zijn naar New York afgereisd voor de Fashion Week. Niet alleen de modeshows worden goed bezocht. Ook modefeestjes worden overspoeld door celebrities.

Sterren massaal naar New York Fashion Week

Hollywoodsterren zijn massaal naar New York afgereisd voor de Fashion Week. Niet alleen de modeshows worden goed bezocht, maar ook de feestjes worden overspoeld door celebrities.

Zo was er donderdagavond het Fashion Rocks-concert in de Big Apple. Fergie zong met rockband Aerosmith en Jennifer Lopez werd aangekondigd door 50 Cent en Desperate Housewife Teri Hatcher. Entourage-acteur Jeremy Piven presenteerde de avond, waar sterren als Jessica Alba, Cuba Gooding Jr. en Tyra Banks op afgekomen waren.

De hippe buurten van New York zijn afgeladen met modebewuste Hollywoodsterren die in hun mooiste designerkleding de nachtclubs afstruinen. Zo werd Sienna Miller volgens de New York Post gezien terwijl ze zich lekker tegen een nog onbekende man aanvleide.

Ashlee Simpson en haar vriendje Pete Wentz gedroegen zich verliefd op een feest van denim-merk Rock & Republic. Modeblad InStyle gaf een feestje op het dak van een chique hotel, waar fashionista Gwen Stefani en presidentsdochter Sophia Bush acte de présence gaven. Nicky Hilton probeerde nieuwsgierige blikken te ontlopen in de Cellar Bar, terwijl Mark Ronson en Adam Brody zich vermaakten op de dansvloer.

De New York Fashion Week duurt nog tot en met woensdag. In totaal laten zestig ontwerpers hun collecties voor de lente van volgend jaar zien. Zaterdag viert Ralph Lauren dat hij veertig jaar actief is in de modewereld met een black-tie-diner waar de crème de la crème uit de fashionbusiness aanwezig zal zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen