Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kindsterretje Anna Chlumsky uit 'My girl' verloofd

Shownieuws

Anna Chlumsky gaat trouwen. De 26-jarige actrice werd op 10-jarige leeftijd bekend door haar hoofdrol in de film 'My girl'. Haar even oude vriend is militair.

Kindsterretje Anna Chlumsky uit 'My girl' verloofd

Anna Chlumsky gaat trouwen. Dat heeft de 26-jarige actrice laten weten in het Amerikaanse tijdschrift People. Chlumsky werd op 10-jarige leeftijd bekend door haar hoofdrol in de film 'My girl'. Haar even oude verloofde Shaun Sou is een Amerikaanse soldaat, die onder meer in Afghanistan diende.

In het in 1991 verschenen 'My girl' speelde Chlumsky de rol van de 11-jarige Vada Sultenfuss. De vader van dat meisje is begrafenisondernemer, haar moeder is overleden. In de film waren verder rollen weggelegd voor Dan Akroyd, Jamie Lee Curtis en Macaulay Culkin, die op dat moment razend populair was door het een jaar eerder verschenen 'Home alone'.

Na 'My girl' was Chlumsky nog te zien in het vervolg op de film en in 'Golddiggers: The Secret of Bear Mountain'. In 1998 stopte ze met acteren om zich op haar studie te storten, waarna ze een tijdje als culinair recensent werkte. Sinds een paar jaar begeeft ze zich weer voorzichtig op het acteerpad, onder meer met een gastrol in Law & Order.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen