Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natasia terug in Gouden Kooi

Shownieuws

Natasia Blank keert terug in de Gouden Kooi. De omstreden oud-deelneemster van de realityshow stapt donderdag om 17.00 uur weer over de drempel van de villa.

Natasia Blank keert terug in de Gouden Kooi. De omstreden oud-deelneemster van het realityprogramma stapt donderdag om 17.00 uur weer over de drempel van de luxueuze villa in Eemnes. Dat heeft de donkere diva zaterdag gezegd tegen Novum Nieuws.

In eerste instantie keert Natasia alleen terug naar de villa om haar voormalige medebewoners te laten genieten van haar kookkunsten, maar ze sluit niet uit dat ze wat langer blijft hangen. "Ik ga in elk geval om lekker te koken voor de bewoners en wat daar dan van komt, moeten we nog maar even afwachten. Misschien blijf ik wel een nachtje logeren, of twee, of drie."

Het is duidelijk dat Natasia niet terugkeert om alsnog te proberen het programma te winnen. "Ik zou er niet weer helemaal ingaan, nee, gatver."

Aanvankelijk was het idee dat degene met het grootste uithoudingsvermogen in de show het riante optrekje en een dito geldbedrag zou winnen. Maar nu RTL de Gouden Kooi van Tien heeft overgenomen en de stekker er aan het einde van het jaar wil uittrekken, is onduidelijk hoe de show zal eindigen.

Hoewel Natasia de winst dus uit haar hoofd heeft gezet, is de 33-jarige Almeerse niet van plan haar terugkeer in het huis ongemerkt te laten voorbijgaan. "Ik ga de boel daar een beetje opschudden", zegt ze.

Voor de haar bekende bewoners Lieke, Huub en Jaap heeft ze geen goed woord over. Ze noemde hen eerder 'echt intens gemeen' en is niet van plan over zich heen te laten lopen. "Ik ben helemaal opgeladen en klaar voor ze. Het dak gaat eraf. Ik houd het heel netjes, maar het dak gaat eraf."

Natasia kwam vorig jaar bij de start van het programma in het nieuws nadat ze haar dochtertje Cheyenne in tranen achterliet toen ze naar de villa vertrok. De smeekbede van het meisje zorgde voor opschudding tot in politiek Den Haag. Eind juli werd Natasia unaniem weggestemd uit de Gouden Kooi, waar ze tijdens haar verblijf onder meer haar rijbewijs haalde, flink afviel en haar borsten liet vergroten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen