Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon en Sonja Bakker in Villa Felderhof

Shownieuws

Gordon is samen met Sonja Bakker te gast in Villa Felderhof. De zanger was tien jaar geleden ook al te gast op de villa van Rik Felderhof aan de Côte d'Azur.

Gordon en Sonja Bakker in Villa Felderhof

Gordon is samen met Sonja Bakker te gast in Villa Felderhof. De zanger laat op zijn website weten zeer vereerd te zijn dat hij voor het NCRV-programma opnieuw mag afreizen naar de villa van Rik Felderhof aan de Côte d'Azur. Tien jaar geleden deed hij dat al eens eerder, toen samen met de vorig jaar overleden schrijfster en columniste Cri Stellweg.

Gordon en Sonja Bakker zullen honderduit kunnen praten over diëten en afvallen, zo meldt de site van Gordon. Niet alleen omdat de blonde zanger en presentator het afgelopen jaar kilo's afviel, ook schreef hij boeken over afvallen. Bakker is dé gewichtsconsulente van Nederland. Van haar afslankboeken werden er miljoenen verkocht.

In Villa Felderhof zijn twee bekende Nederlanders een aantal dagen te gast bij presentator Rik Felderhof in een luxueuze villa. Daar worden ze onder meer geïnterviewd, koken ze samen, maken ze een schilderij en bekijken ze jeugdfoto's. Doorgaans worden twee BN'ers uitgenodigd die veel van elkaar verschillen.

Wanneer de aflevering met Gordon en Sonja Bakker te zien is, is niet bekend. Wel gaat zondag een nieuwe reeks van Felderhof Ontmoet van start, waarin Felderhof BN'ers opzoekt in hun woning of werkplaats. In de eerste aflevering staan ontwerper Ronald Kolk en chefkok en ondernemer Jonnie Boer centraal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen