Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mary-Kate Olsen lacht niet voor paparazzi

Shownieuws

Mary-Kate Olsen wil niet dat paparazzi buiten de rode loper foto's van haar nemen. "Dan ben ik altijd 'het gemene meisje dat nooit lacht'", vertelt ze.

Mary-Kate Olsen lacht niet voor paparazzi

(Novum/AP) - Mary-Kate Olsen wil niet dat paparazzi foto's van haar nemen. "De enige momenten waarop ik het prima vind als ze een plaatje van me schieten, is tijdens een fotoshoot of op de rode loper", vertelt de helft van de Olsen-tweeling in het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. "Verder ben ik altijd 'het gemene meisje dat nooit lacht'."

Olsen geeft aan dat ze bepaalde dingen laat uit angst voor de alom aanwezige paparazzi. "Ik zou het heerlijk vinden om in Malibu een duik in de oceaan te nemen", zegt ze. "Maar als ik dat doe, vraag ik om een bikinishot, en dat wil ik niet. Ik wil niet op lijstjes van wie dun is, en wie dik, en wie niet eet."

De 21-jarige Mary-Kate staat al van jongs af aan in de schijnwerpers. Ze bekent dat dat niet altijd even gemakkelijk is geweest. "Ik heb momenten gehad dat ik het allemaal niet meer zag zitten", zegt de blondine, die drie jaar geleden naar buiten bracht dat ze aan de eetstoornis anorexia nervosa lijdt.

Tegenwoordig gaat het goed met de jonge ster. "Ik voel me mentaal en fysiek sterk. Hoe dat volgende week is weet ik niet, maar nu voel ik me prima."

Mary-Kate Olsen werd bekend toen ze negen maanden oud was. Ze deelde met haar zus Ashley zeven jaar lang de rol van Michelle Tanner in de Amerikaanse serie Full House. De tweeling speelde daarna in films als 'Two of a kind', 'The challenge' en 'New York minute'. Volgend jaar is Mary-Kate te zien in de film 'The wackness' met Ben Kingsley. Het vermogen van de zusters wordt geschat op achthonderd miljoen euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen