Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker Uma Thurman aangeklaagd

Shownieuws

Een 35-jarige man is aangeklaagd voor het stalken van Uma Thurman. Jack Jordan wordt beschuldigd van het treiteren en hinderlijk achtervolgen van de actrice.

Stalker Uma Thurman aangeklaagd

Een 35-jarige man is donderdag aangeklaagd voor het stalken van Uma Thurman. Jack Jordan wordt beschuldigd van het treiteren en hinderlijk achtervolgen van de actrice. Vorige week werd hij opgepakt in de buurt van haar huis in New York.

De rechter stelde een borgsom vast van zevenduizend euro. Voor het geval dat die wordt betaald, is een straatverbod tegen de man uitgevaardigd.

Jordan zou de 'Kill Bill'-actrice al twee jaar lastigvallen. Zo zou hij eens hebben geprobeerd binnen te dringen in haar trailer op een filmset in New York door tegen bewakers te zeggen dat hij een vriend van haar was. Ook zou hij haar brieven en tekeningen hebben gestuurd, onder meer van Thurman die zijn graf aan het graven is.

Daarnaast zou hij niet alleen e-mails sturen aan de 37-jarige actrice, maar ook aan haar familie. De laatste tijd stond hij naar verluidt zeker drie keer per week voor haar huis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen