Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoontjes Britney mogen bij mama logeren

Shownieuws

De zoontjes van Britney Spears mogen één nacht per week bij hun moeder logeren. Dat heeft de rechter in Los Angeles donderdag bepaald op haar verzoek.

Zoontjes Britney mogen bij mama logeren

(Novum/AP) - De zoontjes van Britney Spears mogen één nacht per week bij hun moeder logeren. Dat heeft de rechter in Los Angeles donderdag bepaald, een dag nadat de zangeres had gevraagd om meer tijd met de peuters te kunnen doorbrengen. Haar advocaat stelde dat de ruimere bezoekregeling noodzakelijk is om de band van Spears met haar kinderen goed te houden.

De 25-jarige zangeres was zelf in de rechtszaal aanwezig bij de uitspraak. Haar ex-man Kevin Federline, van wie ze in juli officieel scheidde, liet verstek gaan, maar zijn advocaat stemde in met de nieuwe regeling.

Het is nog onduidelijk wie bij de slaappartijtjes aanwezig zal zijn om toezicht te houden. De advocaat van Spears stelde voor dat haar moeder Lynne een oogje in het zeil houdt. De gevallen popprinses was tot voor kort met haar moeder gebrouilleerd.

Federline kreeg onlangs de volledige voogdij toegewezen over Sean Preston (2) en Jayden James (1). Het vermeende drugsgebruik van Spears en het rijden zonder geldig rijbewijs leidden tot het besluit om haar de gedeelde voogdij af te nemen. Wel stond de rechter haar toe om haar kinderen om de dag onder toezicht een bezoek te brengen.

Spears zelf zit ondertussen allerminst stil. Haar platenlabel Jive Records daagde donderdag Perez Hilton voor de rechter voor het schenden van haar copyright, meldden Amerikaanse media. De populaire showbizzblogger plaatste de afgelopen maanden tien liedjes van de zangeres online die afkomstig zouden zijn van haar nieuwe album 'Blackout'.

De aanklacht volgde een dag na het bericht dat de nieuwe plaat twee weken eerder in de winkels zal liggen dan gepland. Het album ligt vanwege het lek op internet al 30 oktober in de schappen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen