Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-vriendin Diddy nam huisraad mee bij vertrek

Shownieuws

Kim Porter houdt niet van half werk. Ze nam, naast haar kinderen, onder meer auto's, een keukentafel en alle babymeubels mee toen ze Diddy in juli verliet.

Ex-vriendin Diddy nam huisraad mee bij vertrek

Kim Porter wachtte tot haar vriend Diddy de stad uit was, voordat ze haar boeltje bij elkaar pakte en vertrok. Ze houdt niet van half werk, want het lukte haar om naast haar kinderen ook auto's, een keukentafel, en alle babymeubels mee te nemen. "Ik wilde een daad stellen, zodat hij wist dat het menens was", vertelt ze in het Amerikaanse tijdschrift Essence.

De 36-jarige Porter zette in juli een punt achter haar jarenlange knipperlichtrelatie met Diddy, die eigenlijk Sean Combs heet. "Ik heb tien jaar geïnvesteerd in onze relatie, ik heb kinderen van hem en ik heb altijd aan zijn zijde gestaan. Nu wil ik doen wat goed is voor Kim." Ze geeft toe dat de aanhoudende geruchten dat Diddy een kind bij een andere vrouw verwekt heeft ook heeft meegespeeld in haar beslissing om te vertrekken.

Ze heeft nog wel goed contact met haar ex-vriend. Porter en de tweeling waren afgelopen weekend aanwezig op zijn jaarlijkse 'White Party' van de muziekproducent. "We zijn nog steeds vrienden", vertelt ze. "Hij belt me iedere dag voor een praatje."

Combs en Porter hebben samen drie kinderen, Christian (9) en de tweeling D'Lila Star en Jessie James (8 maanden). Diddy heeft een 13-jarige zoon uit een eerdere relatie, net als Porter. Zij heeft een tienerzoon uit een eerder relatie met r&b-zanger Al B. Sure.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen