Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chantal Janzen wint Beau Monde Style Award

Shownieuws

Musicalster Chantal Janzen heeft donderdag de Beau Monde Style Award gewonnen. Ze mag zich daarmee de meest stijlvolle glamourvrouw van Nederland noemen.

Chantal Janzen wint Beau Monde Style Award

Chantal Janzen heeft donderdag de Beau Monde Style Award gewonnen. In het Amstel Hotel in Amsterdam nam de blonde musicalster de prijs voor de meest stijlvolle glamourvrouw van Nederland in ontvangst. De andere genomineerden waren Renate Verbaan en Nicolette van Dam.

De Cover Girl Award voor het mooiste Beau Monde-covermodel ging naar Yolanthe Cabau van Kasbergen. Zij won het van Bridget Maasland en Natasja Froger.

Voormalig Miss Nederland Paulien Huizinga kreeg de Make Over Award voor de meest geslaagde metamorfose. De overige genomineerden in die categorie waren Jennifer Hoffman en Angela Hulten.

De Max Factor Beau Monde Awards werden dit jaar voor de achtste keer uitgereikt. De winnaressen zijn gekozen door de lezers van het blad, die via de website konden stemmen op hun favoriet.

De prijzen werden vergeven door BN'ers als Leco van Zadelhoff, Patty Zomer en Bracha van Doesburgh. De presentatie van de show was in handen van Quinty Trustfull.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen