Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok: Pamela is niet zwanger

Shownieuws

Pamela Anderson is niet zwanger. Dat vertrouwde de rondborstige blondine toe aan Hans Klok, zo vertelde de illusionist donderdag bij RTL Boulevard.

Hans Klok: Pamela is niet zwanger

Pamela Anderson is niet zwanger. Dat heeft de rondborstige blondine toevertrouwd aan Hans Klok, vertelde de illusionist donderdag in RTL Boulevard. "Terwijl ik haar gisteren tijdens de voorstelling in mijn armen hield, zei ze: Hans, I'm not pregnant, it's a bullshit story", stelde hij.

De afgelopen dagen deden hevige geruchten de ronde over een mogelijke zwangerschap van het model, dat zaterdag trouwde met Rick Salomon. "Ze is nu heel gelukkig met die Rick", zei Klok, die bij het huwelijk aanwezig was. Anderson assisteert de Nederlandse illusionist sinds mei bij zijn show in Las Vegas.

Het was de derde keer dat de 40-jarige Anderson trouwde. Ze gaf eerder haar jawoord aan drummer Tommy Lee, met wie ze twee zoontjes kreeg, en zanger Kid Rock. De 38-jarige Salomon is bekend als de man die de sekstape van hem en zijn ex-vriendin Paris Hilton liet uitlekken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen