Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sliploze Britney valt in herhaling

Shownieuws

Britney Spears heeft woensdag voor de zoveelste keer haar edele delen ontbloot. Na een dagje winkelen in Los Angeles stapte ze wijdbeens uit haar auto.

Sliploze Britney valt in herhaling

Britney Spears heeft woensdag voor de zoveelste keer haar edele delen ontbloot. Na een dagje winkelen in Los Angeles stapte ze wijdbeens uit haar auto. Daarbij werd duidelijk dat ze onder haar minuscule rode jurkje geen slipje droeg. Een fotograaf van TMZ legde haar kale vagina vast op de gevoelige plaat.

Volgens de showbizzsite, die donderdag een gekuiste versie van de foto plaatste, gaat het niet om een ongelukje. "Hiervoor is geen logische verklaring", meent de site. "Op dit moment weten meer mensen hoe de muts van Britney eruit ziet dan wat de kleur van haar ogen is." Het is de vierde keer dat het geslachtsdeel van Spears in volle glorie te bewonderen is.

TMZ vraagt zich eveneens af of de 25-jarige zangeres met dergelijke stunts veel sympathie wekt bij de rechter. Begin deze maand verloor Spears de voogdij over haar twee zoontjes, Sean Preston (2) en Jayden James (1). Op 26 oktober vindt een volgende hoorzitting plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen