Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe titel voor film Theo Maassen

Shownieuws

De film 'Niets te verliezen' wordt uitgebracht onder een andere titel. De thriller over een ontsnapte tbs'er, gespeeld door Theo Maassen, krijgt de titel 'TBS'.

De film 'Niets te verliezen', van regisseur Pieter Kuijpers, wordt uitgebracht onder een andere titel. De thriller over een ontsnapte tbs'er, gespeeld door Theo Maassen, krijgt de titel 'TBS'. Dat maakte producent Independent Films donderdag bekend.

Volgens Kuijpers, die eerder het veelgeprezen 'Van God los' maakte, past de korte titel beter bij de sfeer van de film. "Tijdens de montage van de film besefte ik dat dit de meest heftige film is die ik tot nu toe heb gemaakt", stelde hij in een persschrijven. "TBS is een alarmerende titel, die nog beter past bij deze heftige, verontrustende film."

De 40-jarige Maassen, die eerder rollen speelde in 'Minoes' en 'Amnesia', speelt een uitbehandelde tbs'er, die is veroordeeld tot de long stay-afdeling van een tbs-kliniek. De man beweert onschuldig te zijn. Op de vlucht voor de politie gijzelt hij een 13-jarig meisje. 'TBS' draait vanaf 24 januari in de bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen