Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bobby Brown ontkent hartaanval

Shownieuws

Bobby Brown ontkent woensdag dat hij een lichte hartaanval heeft gehad. Daarmee spreekt hij zijn advocate tegen die dat eerder op de dag had verklaard.

Bobby Brown ontkent hartaanval

(Novum/AP) - Bobby Brown ontkent dat hij een lichte hartaanval heeft gehad, zoals zijn advocate eerder bekendmaakte. De 38-jarige zanger erkent dat hij in een ziekenhuis is geweest, maar volgens hem was dat alleen voor een medische check. "Dat ik een hartaanval heb gehad is niet waar. Ik ben voor een onderzoek naar de dokter geweest en daaruit bleek dat ik helemaal gezond ben", verklaart hij donderdag.

Eerder op de dag verklaarde zijn advocate dat haar cliënt dinsdagnacht naar een ziekenhuis in Los Angeles was gebracht omdat hij hevige pijnen in zijn borstreek had. "Woensdagochtend hebben ze de diagnose 'milde hartaanval' gesteld. Veroorzaakt door stress en een verkeerd voedingspatroon."

De ex-man van Whitney Houston stelt geen idee te hebben waarom zijn advocate deze verklaring naar buiten heeft gebracht. "Ik was nogal verrast door de berichten in de media. Ik heb geen idee waar dat hartaanvalgebeuren vandaan komt. Mijn hart is onderzocht en het werkt nog naar behoren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen