Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Beslag gelegd op pand Hans Klok'

Shownieuws

Hans Klok loopt kans zijn huis in Driehuis te verliezen. Op het pand ligt een beslag van ruim honderdduizend euro, zo meldt de website Sterrenstek.

Hans Klok loopt kans zijn huis in het Noord-Hollandse Driehuis te verliezen. Op het pand van de illusionist ligt sinds mei een beslag van ruim honderdduizend euro, meldt de website Sterrenstek.

Het beslag, dat zou zijn toegekend op basis van een uitspraak van de kantonrechter in Haarlem, werd gelegd door Charles Aerts Management BV. Dat bedrijf noch het management van Klok was vrijdag bereikbaar voor commentaar.

Charles Aerts was de manager van Klok voordat hij de overstap maakte naar Joop van den Ende. Aerts overleed vorige week op 94-jarige leeftijd, maar Klok zou het bureau nog geld schuldig zijn en Charles Aerts' zoon Raymond zet de zaak tegen de illusionist door. Een woordvoerder van het managementbureau liet Sterrenstek weten dat het om een al jaren slepende kwestie gaat.

De 38-jarige Hans Klok staat tot en met december met zijn show 'The beauty of magic' in het Planet Hollywood Resort & Casino in Las Vegas. Niemand minder dan seksbom Pamela Anderson is zijn assistente.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen