Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Anna Nicole: Howard wilde me vermoorden

Shownieuws

Een voormalige geliefde van Anna Nicole Smith, die momenteel in de gevangenis zit wegens bedreiging van de playmate, zegt dat Stern hem wilde vermoorden.

Een voormalige geliefde van Anna Nicole Smith, die momenteel in de gevangenis zit wegens bedreigingen aan het adres van de playmate, zegt dat Howard K. Stern heeft geprobeerd hem te vermoorden. Mark Hatten heeft Stern voor de rechter gedaagd en eist 73 miljoen euro smartengeld.

Mark Hatten, die in 2000 korte tijd de geliefde van de voluptueuze Anna Nicole Smith was, zegt dat Stern hem van het leven wilde beroven en dat het op zelfmoord moest lijken. Stern zou hem een giftige mix van alcohol en drugs hebben voorgeschoteld.

Uit rechtsdocumenten, die entertainmentsite TMZ in handen heeft, blijkt dat Hatten Stern onder meer beschuldigt van samenzwering, smaad, laster, fraude, het verbergen van bewijs en meineed. Ook beweert hij dat Anna Nicole drugs toegediend kreeg van haar verloofde en advocaat Stern.

Anna Nicole Smith overleed in februari op 39-jarige leeftijd aan een overdosis medicijnen. Stern was destijds de vriend van de blondine en trad op als vader van haar pasgeboren dochtertje Dannielynn. Een DNA-test wees in april Larry Birkhead aan als vader van Dannielynn, die het kind nu opvoedt. Het meisje viert vrijdag haar eerste verjaardag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen