Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nieuwe liefde voor Drew Barrymore'

Shownieuws

Drew Barrymore heeft een nieuwe liefde. Ze heeft naar verluidt haar hart verloren aan haar tegenspeler in de film 'He's just not that into you', Justin Long.

Drew Barrymore heeft een nieuwe liefde gevonden. De actrice heeft naar verluidt haar hart verloren aan haar tegenspeler in de nieuwe film 'He's just not that into you', Justin Long.

De afgelopen week werden de tortelduifjes maar liefst vier keer zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd, zo schrijft de Britse krant The Sun. Drie keer konden ze niet van elkaar afblijven in verschillende restaurants in Los Angeles. Ook werden ze innig verstrengeld gespot in een nachtclub in Las Vegas.

Barrymore brak in januari met haar vriend Fabrizio Moretti, met wie ze jaren samen was. Sindsdien is de 32-jarige 'Charlie's Angels'-actrice met meerdere mannen gezien, onder wie acteur Zach Braff en regisseur Spike Jonze.

De 29-jarige Justin Long zou nu de laatste verovering van Drew zijn. Hij werd bekend door zijn rollen in films als 'Die hard 4.0' en 'The break-up'. Ook speelde hij de vriend van Britney Spears in 'Crossroads' en was hij de love-interest van Lindsay Lohan in 'Herbie fully loaded'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen