Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Onthullend boek over Siegfried & Roy

Shownieuws

Twee oud-werknemers en een kennis van Siegfried & Roy hangen de vuile was van het legendarische illusionistenduo buiten. Zij werken aan een onthullend boek.

Twee voormalige werknemers en een kennis van Siegfried & Roy hangen de vuile was van het legendarische illusionistenduo buiten. Zij werken aan een onthullend boek over de twee, meldt de Duitse krant Bild.

In 'Buried elephants: Siegfried & Roy's secrets revealed' wordt geschreven dat de illusionisten meerdere malen naar Zuid-Amerika zijn afgereisd voor seksorgies met jonge mannen. Ook beweren de schrijvers dat de magiërs juwelen in tijgerkooien zouden hebben gesmokkeld en dat ze zich op illegale wijze van dode dieren hebben ontdaan. Naar verluidt ligt een olifant begraven in een woonwijk in de buurt van Las Vegas.

De van oorsprong Duitse Siegfried & Roy, die vorige maand een bezoekje brachten aan de show van Hans Klok in Las Vegas, zouden zich volgens de schrijvers verder meermaals te goed hebben gedaan aan drugs. Ze kwamen eraan via vervalste recepten.

De woordvoerder van de artiesten is niet onder de indruk van het boek van de voormalige werknemers. "Ze proberen te profiteren van hun banden met Siegfried & Roy", zegt hij. "De verhalen zijn zo ongeloofwaardig, dat we er niet eens op willen reageren."

Het boek moet in januari in de Amerikaanse winkels liggen, tegelijk met een boek dat Siegfried & Roy zelf aan het schrijven zijn. Daarin schrijven zij zelf over hun homoseksualiteit, hun verslaving aan pijnstillers en valium en hun liefdesaffaire.

De 68-jarige Siegfried Fischbacher en de 62-jarige Roy Horn hebben ruim dertig jaar samen opgetreden in Las Vegas. In 2003 kwam een einde aan hun show met tijgers en leeuwen, toen Roy werd aangevallen door de witte tijger Montecore. Als gevolg hiervan raakte hij deels verlamd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen