Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Primeur single Eagles op Radio 2

Shownieuws

De nieuwe single van The Eagles, 'How long', beleeft maandag zijn Europese primeur op Radio 2. Het is het eerste van de nieuwe plaat 'Long road out of Eden'.

De nieuwe single van The Eagles, 'How long', beleeft maandag zijn Europese primeur op Radio 2. Het nummer is het eerste van de nieuwe plaat 'Long road out of Eden', dat eind oktober verschijnt.

Het is het eerste studioalbum van de Californische rockband in 28 jaar. Het album bestaat uit twee cd's, met daarop twintig nieuwe nummers. In de VS is het nummer 'How long' al uit.

The Eagles werd in 1971 opgericht en werd wereldberoemd met hits als 'New kid in town' en 'Hotel California'. In 1982 viel de band uiteen, om midden jaren negentig zo nu en dan weer samen te komen voor gelegenheidsconcerten. Onlangs onthulde gitarist Joe Walsh dat de band volgend jaar weer uitgebreid gaat toeren.

Radio 2 maakt tevens bekend maandag exclusief de primeur te hebben van de nieuwe cd van Guus Meeuwis, 'Hemel nr. 7'. De hele week worden nummers van het album gedraaid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen