Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roef Ragas in besloten kring begraven

Shownieuws

Roef Ragas iis n besloten kring begraven. Dat bevestigde zijn management donderdagmiddag. De acteur overleed vorige week donderdag op 42-jarige leeftijd.

Roef Ragas is donderdag in besloten kring begraven. Dat heeft zijn management bevestigd. De acteur overleed vorige week donderdag op 42-jarige leeftijd aan een hartaanval. Op verschillende condoleanceregisters op het internet hebben sindsdien honderden mensen hun medeleven betuigd.

Op de website Vaarwel.nl hebben 887 bezoekers een bericht achtergelaten. "Vreselijk dat jij er niet meer bent voor je vrouw en kinderen. Maar ook veel mensen in Nederland zullen je heel erg missen. Je was een topacteur", schrijft Anke. "Totaal ongeloof. Alle sterkte van de wereld is vast niet genoeg", stelt Monique.

Zanger Bastiaan Ragas, de broer van Roef, is dankbaar voor de vele steunbetuigingen. "Ik wil jullie bedanken voor de overweldigende reacties van medeleven na het onvoorstelbare verlies van mijn broer", schreef hij eerder deze week op zijn website.

Ragas speelde in talloze films en toneelstukken. Bij het grote publiek was hij bekend als rechercheur Rinus de Gier in de politieserie Grijpstra & De Gier. Volgend jaar zou hij in het theater te zien zijn in 'Knielen op een bed violen', een toneelbewerking van de gelijknamige roman van Jan Siebelink.

De acteur was getrouwd met actrice Susan Visser, die onder meer te zien is in de serie Gooische Vrouwen. Samen met haar kreeg hij twee kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen