Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney wil kinderen vaker bezoeken

Shownieuws

Britney Spears wil haar kinderen vaker bezoeken. De gevallen popprinses heeft bij de rechter een verzoek ingediend voor een ruimere bezoekregeling.

Britney wil kinderen vaker bezoeken

(Novum/AP) - Britney Spears wil haar kinderen vaker bezoeken. Het getroubleerde tieneridool heeft bij de rechter een verzoek ingediend voor een ruimere bezoekregeling. Dat maakte de advocaat van haar ex-man Kevin Federline woensdag bekend. Donderdag wordt het verzoek in de rechtszaal besproken.

De advocaat gaf geen details over de precieze wensen van de 25-jarige Spears. Wel zei hij het verzoek te zullen aanvechten en niet te begrijpen dat Spears al een week na het oorspronkelijke oordeel van de rechter met een nieuw verzoek komt. "Ik zie geen noodgeval of nieuwe feiten", zei advocaat Mark Vincent Kaplan.

Op 1 oktober moest Spears de voogdij over haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) afstaan aan Federline. Later kreeg ze van de rechter toestemming om, onder toezicht, om de dag een bezoek te brengen aan haar kinderen. Volgens de rechter gebruikt Spears regelmatig verdovende middelen en alcohol.

Op bevel van de rechter moet de zangeres nu twee keer per week drugs- en alcoholtesten ondergaan. Haar advocaat vertelde eerder deze week aan het Amerikaanse tijdschrift People dat zijn cliënte de eerste paar testen met glans heeft doorstaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen