Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruim miljoen kijkers voor Ranking the Stars

Shownieuws

Ranking the Stars is vrijdag door ruim één miljoen mensen bekeken. In de show moeten tien bekende Nederlandse mannen inschatten hoe vrouwen over hen denken.

De eerste aflevering van de manneneditie van Ranking the Stars heeft vrijdagavond ruim één miljoen kijkers getrokken. Daarmee eindigde het door Paul de Leeuw gepresenteerde programma van BNN op de zesde plaats in de lijst met best bekeken programma's van vrijdag. Dat blijkt zaterdag uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

In de show moeten tien bekende Nederlandse mannen, onder wie Filemon Wesselink, Beau van Erven Dorens, Xander de Buisonjé en Jan Smit, inschatten hoe vrouwen over hen denken. Elke week legt De Leeuw hen vragen voor over zichzelf en de anderen. Vorig jaar won Yvon Jaspers de vrouwenversie van de show, waaraan onder meer Katja Schuurman, Sophie Hilbrand, Georgina Verbaan en Victoria Koblenko meededen.

Ook de reallifeshow Danny & Jenny de Munk, waarin het leven van de musicalster en zijn vrouw wordt gevolgd, werd vrijdag goed bekeken. Met ruim 1,1 miljoen kijkers belandde de show op de vierde plaats van de best bekeken programma's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen