Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Presentator overwoog zaaddonatie De Nijs

Shownieuws

Martijn van den Bergh heeft overwogen als zaaddonor te dienen voor Rob de Nijs, stelt hij. Volgens de manager van De Nijs is die bewering nergens op gebaseerd.

Presentator overwoog zaaddonatie De Nijs

Martijn van den Bergh heeft overwogen als zaaddonor te dienen voor Rob de Nijs en zijn aanstaande Henriëtte Koetschruiter. Volgens de voormalige LiveShop-presentator kwam hun gezamenlijke vriendin Astrid Collé met het voorstel. "We waren heel close en ik heb het zeker serieus overwogen toen Astrid met het voorstel kwam."

Volgens Frank Jansen, de manager van De Nijs, zijn de beweringen nergens op gebaseerd. "Ik weet waar dit verhaal vandaan komt", stelt hij. "Henriëtte heeft een tijdje geleden in een interview gezegd dat ze graag een kind wil. Rob was bij het interview aanwezig en zei: 'Als het ons gegeven is'." De Nijs wil geen juridische stappen ondernemen, weet Jansen. "In Nederland mag je blijkbaar alles roepen. Het is gewoon de mening van iemand. Leve de persvrijheid."

Van den Bergh, die een aantal maanden geleden foto's lekte van het vervuilde huis van De Nijs' ex-vrouw Belinda Meuldijk, vertelde woensdag in de talkshow van Robert Jensen zijn versie van het verhaal over het zogenaamde 'Rattengate'. Koetschruiter zou de foto's hebben gemaakt en volgens Van den Bergh werd hij door beide dames gemanipuleerd. Hij speelde vervolgens de foto's door naar hoofdredacteur Evert Santegoeds van weekblad Privé.

Martijn werd door de media flink afgerekend op zijn actie en raakte zelfs zijn baan kwijt als presentator van LiveShop. "Ik heb heel wat afgehuild de laatste tijd. Ik ben niet alleen mijn baan kwijtgeraakt, maar ook veel vrienden", vertelt hij. "Ik heb absoluut spijt van mijn actie, maar het is ook wel goed voor me geweest. Ik ben er sterker uitgekomen. Ik weet nu wat voor slangenkuil de showbizzwereld is."

De 33-jarige Van den Bergh heeft inmiddels de draad weer opgepakt. "Ik heb een screentest gedaan voor een nieuw tv-programma en ik hoor deze week of ik het geworden ben", zegt Martijn. "Verder ben ik ook weer de studio ingedoken om te zingen." Vorig jaar liet Van den Bergh al eens zijn zangkunsten horen. Hij nam toen met Kim Holland het duet 'Je t'aime' op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen