Kies je favoriete radiostation

Dossiers

McCartney en Mills in rechtszaal om scheiding

Shownieuws

De scheidingsprocedure van Paul McCartney en Heather Mills gaat donderdag verder in een Londense rechtszaal. Het is nog niet bekend of de twee kemphanen komen.

McCartney en Mills in rechtszaal om scheiding

(Novum/AP) - De scheidingsprocedure van Paul McCartney en Heather Mills is donderdag hervat in een Londense rechtszaal. De twee kemphanen arriveerden los van elkaar bij de rechtbank, zo meldt de BBC. Mills droeg daarbij een wit laken over haar hoofd, om contact met de media te voorkomen.

Volgens de Britse media komt een schikking tussen het voormalige model en de ex-Beatle deze keer dichterbij. Naar verluidt ligt het bedrag dat de McCartney daarvoor moet neertellen tussen de 29 en de 72 miljoen euro. Mogelijk wordt de scheiding de duurste uit de Britse geschiedenis. Het vermogen van McCartney wordt geschat op ruim een miljard euro.

McCartney en Mills kondigden vorig jaar mei aan hun huwelijk te ontbinden na een huwelijk van vier jaar. Sindsdien zijn verwikkeld in een heftige echtscheidingsprocedure. Mills beschuldigde haar ex onder meer van mishandeling en alcoholisme. Het stel heeft een dochtertje van 3 jaar, Beatrice.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen