Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diddy zoekt nog altijd naar assistent

Shownieuws

Diddy is nog altijd op zoek naar de ideale assistent. De rapper, die via YouTube een oproep deed, vindt de honderden aanmeldingen blijkbaar niet genoeg.

Diddy zoekt nog altijd naar assistent

Diddy is nog altijd op zoek naar de ideale assistent. De rapper, die onlangs via YouTube een oproep deed aan zijn fans, vindt de honderden aanmeldingen, via filmpjes op de videosite waarin ze zich aanprijzen, blijkbaar niet genoeg.

"Als je mijn assistent bent, kom je waarschijnlijk op plaatsen zoals deze", zegt de rapper in een filmpje. Te zien is hoe Diddy op een luxe jacht in de zon zit. "Ook moet je waarschijnlijk stapels tassen dragen, zoals deze hier", vervolgt Diddy zijn verhaal, terwijl hij de camera op een grote stapel tassen en koffers richt. "Ik ben op vakantie, dus ik zal vanaf hier jullie aanmeldingen bekijken."

De 37-jarige Diddy, die eigenlijk Sean Combs heet, houdt wel van publiekelijke sollicitatieprocedures. Voor het MTV-programma Making the Band zocht hij tot driemaal toe naar de perfecte zangers en dansers voor girl- en boybands.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen