Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Hudson weggehouden bij Owen Wilson

Shownieuws

Kate Hudson mag haar ex-vriend Owen Wilson, die herstellende is van een zelfmoordpoging, niet zien. De mensen om hem heen denken dat zij niet goed voor hem is.

Kate Hudson mag niet in de buurt komen van haar ex-vriend Owen Wilson, die herstellende is van een zelfmoordpoging. De 28-jarige actrice heeft verwoede pogingen ondernomen met Wilson in contact te komen, maar de mensen om hem heen hebben die stuk voor stuk gedwarsboomd. Dit tot grote frustratie van Kate, zo meldt de New York Daily News.

Hudson en Wilson vielen als een blok voor elkaar tijdens de opnamen van de komedie 'You, me and Dupree'. Toch bleef het bij een knipperlichtrelatie, die ongeveer een jaar standhield. Kate was net gescheiden van The Black Crowes-zanger Chris Robinson, met wie ze zoontje Ryder kreeg.

Wilson, die lijdt aan depressiviteit, deed vorige week zondag een zelfmoordpoging. Hij zou met doorgesneden polsen zijn gevonden door zijn broer Andrew naast een lege pot pillen, waarna hij door een ambulance werd afgevoerd naar een ziekenhuis is Los Angeles.

Volgens ingewijden zou het niet goed zijn voor Wilson om van zijn ex te horen. De familie van de acteur zou Kate niet hoog hebben zitten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen