Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michelle Rodriguez veroordeeld tot celstraf

Shownieuws

Michelle Rodriguez moet een half jaar de cel in. Ze werd hiertoe veroordeeld omdat ze haar taakstraf voor rijden onder invloed niet heeft voltooid

Michelle Rodriguez veroordeeld tot celstraf

(Novum/AP) - Michelle Rodriguez moet een half jaar de cel in. De voormalige Lost-actrice werd hiertoe veroordeeld wegens het niet voltooien van haar taakstraf voor rijden onder invloed. Een rechter bepaalde woensdag dat ze zich op kerstavond moet melden bij de gevangenis.

De 29-jarige actrice diende vorige maand een vervalst document in waaruit moest blijken dat ze op 25 september haar taakstraf had afgerond in Los Angeles. Later bevestigde Rodriguez dat ze die dag helemaal niet in Los Angeles, maar in New York was. Ook gaf ze toe drie keer alcohol te hebben gedronken terwijl ze een enkelband droeg waarmee haar alcoholgebruik in de gaten werd gehouden.

Rodriguez moest de straten van Los Angeles schoonmaken omdat ze in december 2005 op Hawaï was aangehouden wegens rijden onder invloed. Hiermee schond ze haar driejarige proeftijd van een straf van twee jaar daarvoor, toen ze twee keer werd gesnapt terwijl ze met een borrel op achter het stuur zat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen