Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears vervroegd release album

Shownieuws

Het nieuwe album van Britney Spears komt eerder uit dan verwacht. 'Blackout' ligt op 30 oktober in de winkels, in plaats van op 13 november.

Britney Spears vervroegd release album

(Novum/AP) - Het nieuwe album van Britney Spears komt eerder uit dan verwacht. De gevallen popprinses brengt de plaat 'Blackout' niet uit op 13 november, zoals was aangekondigd, maar op 30 oktober. Reden voor het vervroegen van de release is het uitlekken van enkele nummers op internet.

Platenlabel Jive Records laat weten er alles aan te doen om te voorkomen dat er nog meer muziek illegaal op het net verschijnt. Vooral het uitlekken van ruw materiaal en demo's die worden beschouwd als echte liedjes, stuit het label tegen de borst.

De eerste single van het album, 'Gimme more', doet het overigens al goed in de Amerikaanse hitlijsten. Het liedje, dat Spears met weinig succes ten gehore bracht tijdens de MTV Video Music Awards, staat op drie in de Billboard's Hot 100.

De 25-jarige Spears staat momenteel volop in de belangstelling. Niet zozeer omdat ze voor het eerst in vier jaar weer met een album komt, maar vooral om haar turbulente privéleven. Zo werd haar onlangs de voogdij over haar twee zoontjes ontnomen en wordt ze door justitie vervolgd voor het wegrijden na een aanrijding.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen